Ідеальний кляр для відбивних: секретний інгредієнт, про який мало хто знає
4 лютого 2024,
19:30
Читать новость на русском
Джерело:
УНІАНПравильний кляр – важлива частина приготування смачних відбивних. Дізнайтеся, як зробити його найкращим.
Зауважте, що з цим переліком інгредієнтів можна зробити кляр на відбивні зі шматочка свинини вагою 300 грамів. Збільшуйте чи зменшуйте їх залежно від ваших потреб.
Варто спробувати Смачна вечеря з доступних продуктів: готуємо биточки з мойви по-одеськи
Як зробити кляр для відбивних зі свинини
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
– 1 яйце;
– 50 грамів молока найвищої жирності;
– 2 столові ложки пшеничного борошна;
– сіль, перець до смаку;
– 1 чайна ложка меленого часнику.
Цей кляр робити досить просто / Фото Unsplash
Приготування:
- Вбийте яйце в миску, посоліть та поперчіть.
- Додайте молоко і ретельно збийте вінчиком.
- Потім всипте борошно, просіяне через сито. Перемішуйте виделкою до тих пір, поки маса не стане однорідною.
- Далі додайте мелений часник і знову перемішайте.
- Занурюйте у кляр попередньо відбиті шматки свинячого м'яса. Обсмажуйте до готовності на пательні.