Ідеальний кляр для відбивних: секретний інгредієнт, про який мало хто знає

4 лютого 2024, 19:30
Читать новость на русском

Джерело:

УНІАН

Правильний кляр – важлива частина приготування смачних відбивних. Дізнайтеся, як зробити його найкращим.

Зауважте, що з цим переліком інгредієнтів можна зробити кляр на відбивні зі шматочка свинини вагою 300 грамів. Збільшуйте чи зменшуйте їх залежно від ваших потреб.

Варто спробувати Смачна вечеря з доступних продуктів: готуємо биточки з мойви по-одеськи

Як зробити кляр для відбивних зі свинини

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 яйце;
– 50 грамів молока найвищої жирності;
– 2 столові ложки пшеничного борошна;
– сіль, перець до смаку;
– 1 чайна ложка меленого часнику.


Цей кляр робити досить просто / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Вбийте яйце в миску, посоліть та поперчіть.
  2. Додайте молоко і ретельно збийте вінчиком.
  3. Потім всипте борошно, просіяне через сито. Перемішуйте виделкою до тих пір, поки маса не стане однорідною.
  4. Далі додайте мелений часник і знову перемішайте.
  5. Занурюйте у кляр попередньо відбиті шматки свинячого м'яса. Обсмажуйте до готовності на пательні.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати ідеальні стейки з капусти.