Найпростіші продукти: сметана, соєвий соус та гірчиця перетворюють звичайне м'ясо на королівську страву. Ви маєте це скуштувати!

Читайте також Більшість українців і гадки не мають, що вони їдять, – Олена Косюк

Просто дотримуйтесь рецепта – і насолоджуйтесь результатом.

Рецепт курячої грудки в особливому маринаді

Час: 2 години на маринування й 15 хвилин на смаження
Порцій: 4

Швидко та смачно / Фото ukr.media

Інгредієнти:

  • 3 курячих філе;
  • 100 г сметани;
  • 30 мл соєвого соусу;
  • 1 ст. л. гірчиці;
  • 2 – 3 зубчики часнику;
  • 1 яйце;
  • 2 – 3 ст. л. борошна;
  • сіль, солодка паприка – на ваш смак.

Приготування:

  1. Очищене куряче філе нарізаємо на шматки середнього розміру.
  2. Готуємо маринад. З'єднуємо сметану, соєвий соус, гірчицю, сіль, солодку паприку, часник, яйце та сметану.
  3. Заливаємо курятину маринадом і залишаємо у холодильнику на 2 години.
  4. Після цього додаємо до курячого філе борошно й усе ретельно перемішуємо.
  5. На розігріту пательню наливаємо соняшникову олію й викладаємо курку. Смажимо на середньому вогні до хрусткої скоринки.
  6. Подаємо з картопляним пюре, гречаною кашею, будь-яким салатом або просто з часниковим соусом.

Смачного!