Ця проста літня страва вас здивує. Вона не лише смачна, а й дуже корисна.
Варто спробувати Мариновані кабачки з медом і часником: цікава закуска, яка здивує всіх
Смажені зелені помідори
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Почистьте цибулю і моркву, видаліть насіння з болгарського перцю. Ретельно промийте овочі та просушіть паперовим рушником.
- Наріжте цибулю невеликими кубиками, болгарський перець – соломкою, а моркву натріть на тертці. Зелені помідори також помийте, просушіть і наріжте кільцями діаметром приблизно 1 сантиметр.
- Наріжте куряче філе кубиками, додайте сіль, перець і паприку.
- На розігріту пательню налийте олію, злегка обсмажте курку. Як тільки м'ясо підрум'яниться, додайте зелені помідори. Тушкуйте на невеликому вогні 5 – 10 хвилин.
- Додайте цибулю, болгарський перець і терту моркву. Перемішайте та обсмажуйте суміш до готовності.


