Такий сніданок не тільки зекономить вам час вранці, а й наситить на весь день.

Читайте також Українські деруни з курятиною: ділимося традиційним рецептом

За бажанням можна додавати або віднімати інгредієнти, окрім основних. Така страва чудово поєднується з шинкою, твердим сиром, помідорами, або іншими улюбленими овочами.

Рецепт сніданку за 15 хвилин

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1

Приготування:

  • Хліб підсушуємо на сковороді з обох боків, потім додаємо трішки оливкової олії та солі, а коли він підрум'яниться – викладаємо на тарілку.
  • Яйця збиваємо із сіллю та чорним меленим перцем.
  • На гарячу сковорідку додаємо масло, виливаємо яйця і швидко помішуємо. За бажанням додаємо натертого пармезану.
  • Через 30 – 35 секунд знімаємо яєшню із вогню і викладаємо на тарілку. Важливо не пересмажувати яйця, вони мають бути надзвичайно ніжні.
  • Овочі нарізаємо, скроплюємо оливковою олією і сіллю, додаємо мікрозелень.
  • Коли хліб вистигне, змащуємо його крем-сиром, викладаємо нарізане авокадо, додаємо солі та лимонного соку. Зверху викладаємо мікрозелень.

Смачного!