Ви забудете про борщ і бульйон: готуємо розкішну солянку з мисливськими ковбасками

12 лютого 2024, 23:10
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Солянка з мисливськими ковбасками – це ситна і навариста перша страва. Окрім цього, вона надзвичайно просто готується.

Спробуйте скористатися цим простим рецептом. Найімовірніше, ви повернетеся до нього не раз.

Буде смачно У наш час так вже не готують: старовинний рецепт найсмачнішого засоленого сала

Покроковий рецепт солянки

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 літри води;
– 300 грамів яловичини;
– 4 картоплини;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– 1 червоний болгарський перець;
– 200 грамів мисливських ковбасок;
– 2 столові ложки томатної пасти;
– 50 грамів оливок без кісточок;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 4 горошинки чорного перцю;
– 10 грамів меленої паприки;
– 10 грамів суміші трав;
– 1 лавровий лист;
– 40 мілілітрів соняшникової олії;
– зелень до смаку.

Приготування:

  1. Яловичину помийте і наріжте шматочками. Розігрійте сотейник з олією та обсмажте м'ясо, помішуючи, до рум'яності.
  2. Цибулю почистьте, наріжте і додайте до м'яса. Смажте ще 5 хвилин. Посоліть, поперчіть, приправте спеціями й томатною пастою. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
  3. Болгарський перець помийте, наріжте соломкою, а часник почистьте і подрібніть. Відправте все в сотейник та тушкуйте 10 хвилин.
  4. Картоплю почистьте, наріжте кубиками й покладіть у сотейник. Влийте киплячу воду і варіть 10 хвилин.
  5. Додайте нарізані ковбаски, сіль, перець горошком і лавровий лист. Варіть ще 10 хвилин. Готову солянку насипте в порційні тарілки та додайте оливки й зелень.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати курочку кордон блю.