12 лютого,
23:10
Ви забудете про борщ і бульйон: готуємо розкішну солянку з мисливськими ковбасками
Джерело:
ShubaСолянка з мисливськими ковбасками – це ситна і навариста перша страва. Окрім цього, вона надзвичайно просто готується.
Спробуйте скористатися цим простим рецептом. Найімовірніше, ви повернетеся до нього не раз.
Буде смачно У наш час так вже не готують: старовинний рецепт найсмачнішого засоленого сала
Покроковий рецепт солянки
- Час: 1 година
- Порцій: 4
– 2 літри води;
– 300 грамів яловичини;
– 4 картоплини;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– 1 червоний болгарський перець;
– 200 грамів мисливських ковбасок;
– 2 столові ложки томатної пасти;
– 50 грамів оливок без кісточок;
– сіль, чорний мелений перець до смаку;
– 4 горошинки чорного перцю;
– 10 грамів меленої паприки;
– 10 грамів суміші трав;
– 1 лавровий лист;
– 40 мілілітрів соняшникової олії;
– зелень до смаку.
Приготування:
- Яловичину помийте і наріжте шматочками. Розігрійте сотейник з олією та обсмажте м'ясо, помішуючи, до рум'яності.
- Цибулю почистьте, наріжте і додайте до м'яса. Смажте ще 5 хвилин. Посоліть, поперчіть, приправте спеціями й томатною пастою. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
- Болгарський перець помийте, наріжте соломкою, а часник почистьте і подрібніть. Відправте все в сотейник та тушкуйте 10 хвилин.
- Картоплю почистьте, наріжте кубиками й покладіть у сотейник. Влийте киплячу воду і варіть 10 хвилин.
- Додайте нарізані ковбаски, сіль, перець горошком і лавровий лист. Варіть ще 10 хвилин. Готову солянку насипте в порційні тарілки та додайте оливки й зелень.