В Італії надзвичайно популярні всі види паст: спагеті, тальятеле, канелоні. Їх подають в томатному або вершковому соусах, з морепродуктами, курятиною, сиром або овочами.

Читайте також Як по-особливому приготувати котлети: рецепти, які сподобаються усій родині

Ми підготували для вас рецепт спагеті з морепродуктами, а які обрати: мікс заморожених чи свіжих – вирішувати вам.

Рецепт пасти з морепродуктами (креветки, мідії, кальмари)

  • Час: 20 – 30 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Відварюємо спагеті згідно з інструкцією на упаковці (близько 10 -13 хвилин у киплячій підсоленій воді).
  • На розігрітій сковорідці у рибному бульйоні тушкуємо морепродукти. Очищуємо помідори від шкірки. нарізаємо кубиками та додаємо до морепродуктів. Якщо вся рідина википіла – влийте трішки з макаронів.
  • Додаємо відварені спагеті до морепродуктів, вичавлюємо часник та посипаємо зеленню петрушки. Присмачуємо спеціями та тушкуємо кілька хвилин, аби всі інгредієнти поєдналися в соусі.

Подаємо страву гарячою. Смачного!