Така закуска з авокадо не тільки яскраво доповнить стіл, а й наситить організм без шкоди для фігури. Для літа – це ідеальний варіант перекусу.

Читайте також У чому секрет популярності нагетсів та як за кілька хвилин їх "Легко!" подати до столу

Доповнить гуакамоле домашні чипси з лаваша або мексиканський начос. Смак закуски можна регулювати спеціями, які вам довподоби.

Рецепт гуакамоле з начос

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Розрізаємо мексиканські такос на трикутнички, поливаємо олією та спеціями. Перемішуємо все руками, викладаємо на деко та запікаємо в духовці 10 – 15 хвилин при 180 – 190 градусах.
  • Розрізаємо стиглі авокадо навпіл, видаляємо кісточку. М'якоть дістаємо за допомогою ложки та розм'якшуємо виделкою, або в ступі.
  • Нарізаємо дрібним кубиком помідори та цибулю, змішуємо з авокадо. Додаємо дрібно нарізану зелень кінзи та заправляємо соком лайма чи лимона.
  • Виймаємо домашні чипси з духовки, охолоджуємо та подаємо з гуакамоле.

Смачного!