Ми звикли часто вживати у своєму раціоні страви з м'яса, але під час Різдвяного посту християни намагаються обмежити себе у вживанні цього продукту. Щоб ситно і з користю попоїсти, спробуйте цей рецепт овочевого стейка.

Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці

Український шеф-кухар Микола Люлько поділився з читачами рецептом смачного стейку з салату ромен, аби й ви могли переконатися у відмінності такої страви. Кулінар переконує, що жодна його вечірка не обходиться без цієї страви, особливо з барбекю.

Рецепт стейка з салату ромен

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Обирайте для страви маленькі качани салату ромен, так буде зручніше. Розріжте їх навпіл повздовж, збризніть олією. Відправте салат на гриль, або на електричне барбекю.
  • Обсмажуйте з обох сторін 5 – 10 хвилин.
  • Наріжте очищене авокадо тонкими скибками, викладіть на тарілку. Полийте горіховим соусом.
  • Зверху викладіть ромен, посипте сіллю та за бажанням хрумкою цибулею у фритюрі.

Нехай смакує!