Повітряне і пишне суфле з фруктовими нотками й ніжною консистенцією можна приготувати вдома. Для цього не потрібно бути кондитером чи шеф-кухарем, а лише мати трішки бажання, необхідні продукти та мікрохвильову піч.
Цікаво Готуй без напруги: страви з курятини, на які знадобиться до 25 хвилин
Рецепт суфле з домашнього сиру та яблук
Приготування:
- У посудині з'єднайте домашній сир, яйце, цукор звичайний та ванільний. Збивайте всі інгредієнти блендером до формування однорідної маси.
- Помийте яблука, очистьте і натріть на середній тертці. Полийте їх лимонним соком, щоб не потемніли. Дайте яблукам добре просочитись соком.
- З'єднайте сирну масу та яблука, добре все перемішайте.
- Силіконові формочки для кексів змастіть олією і заповніть їх готовою масою на 2/3 об'єму. Запікайте в мікрохвильовій печі при потужності 750 Вт протягом 5 хвилин.
- Перед подачею посипте суфле цукровою пудрою.
За бажанням, цукор можна замінити на мед, тоді страва буде кориснішою. Смачного!
Автор: студентка ЛНУ імені І. Франка Соломія Борух