За цим рецептом харчо виходить наваристим, густим, запашним і неймовірно смачним. Цей суп популярний своїм гостро-солодким присмаком, який можна отримати завдяки додаванню спецій.

Буде смачно Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Суп харчо – класичний рецепт

  • Час: 2 години
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Закип'ятіть каструлю води. М'ясо поріжте великими шматками та покладіть в киплячу воду.
  2. Коли м'ясо закипить, покладіть у воду одну головку цибулі. Потім зменште вогонь і варіть 30 хвилин.
  3. Тим часом поставте на вогонь пательню з олією. Подрібніть цибулю і дайте просмажитися до золотистості.
  4. Далі на великій терці натріть помідор, додайте до цибулі та обсмажте суміш протягом 5 хвилин.
  5. В готову суміш додайте томатну пасту і перемішайте. Після цього смажте 2 хвилини, потім зніміть пательню з вогню і закрийте кришкою.
  6. Коли м'ясо буде готове, відправте до нього засмажку, рис і порізану картоплю.
  7. Додайте сіль до смаку, перець чилі та перемішайте. Закип'ятивши суп, варіть ще 10 хвилин до готовності рису.
  8. Готовий харчо приправте хмелі-сунелі, подрібненим часником, зеленню і вимкніть плиту. Перед подачею страві необхідно дати настоятися.