Стане вашою улюбленою стравою: як приготувати суп з лисичками
26 червня 2024,
06:43
Читать новость на русском
Джерело:
Kwestia smakuЦей дивовижний суп з лисичками дуже простий і швидкий у приготуванні, але насичений смаком. Його готують з великою кількістю грибів лисичок та картоплі.
Червень – найкраща пора, щоб приготувати суп з лисичками. Обов'язково спробуйте цю ароматні страву!
До теми Так швидко, що ви й оком не встигнете змигнути: геніальний рецепт лисичок в сметані
Суп з лисичками
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
– 2 столові ложки вершкового масла;
– 1 цибулина;
– 350 грамів лисичок;
– 1 зубчик часнику;
– 350 грамів картоплі;
– 1 морква;
– 1 літр відвару;
– щіпка куркуми;
– 1 столова ложка подрібненого кропу;
– 2 столові ложки подрібненої цибулі;
– 150 грамів вершків 18%.
Приготування:
- У каструлі обсмажте на вершковому маслі нарізану кубиками цибулю, додайте вимиті лисички і очищений і розрізаний навпіл часник.
- Смажте, періодично помішуючи, приблизно 7 – 10 хвилин.
- Додайте очищену і нарізану кубиками картоплю і терту очищену моркву.
- Влийте гарячий бульйон, додайте куркуму і доведіть до кипіння.
- Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть приблизно 15 – 20 хвилин, поки картопля не стане м’якою. Нарешті додайте кріп і шніт-цибулю та приправте свіжомеленим перцем.
- У каструлю з супом додайте затверділі вершки, перемішайте і відставте з вогню.