Стане вашою улюбленою стравою: як приготувати суп з лисичками

26 червня 2024, 06:43
Читать новость на русском

Джерело:

Kwestia smaku

Цей дивовижний суп з лисичками дуже простий і швидкий у приготуванні, але насичений смаком. Його готують з великою кількістю грибів лисичок та картоплі.

Червень – найкраща пора, щоб приготувати суп з лисичками. Обов'язково спробуйте цю ароматні страву!

До теми Так швидко, що ви й оком не встигнете змигнути: геніальний рецепт лисичок в сметані

Суп з лисичками

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 2 столові ложки вершкового масла;
– 1 цибулина;
– 350 грамів лисичок;
– 1 зубчик часнику;
– 350 грамів картоплі;
– 1 морква;
– 1 літр відвару;
– щіпка куркуми;
– 1 столова ложка подрібненого кропу;
– 2 столові ложки подрібненої цибулі;
– 150 грамів вершків 18%.

Приготування:

  1. У каструлі обсмажте на вершковому маслі нарізану кубиками цибулю, додайте вимиті лисички і очищений і розрізаний навпіл часник.
  2. Смажте, періодично помішуючи, приблизно 7 – 10 хвилин.
  3. Додайте очищену і нарізану кубиками картоплю і терту очищену моркву.
  4. Влийте гарячий бульйон, додайте куркуму і доведіть до кипіння.
  5. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть приблизно 15 – 20 хвилин, поки картопля не стане м’якою. Нарешті додайте кріп і шніт-цибулю та приправте свіжомеленим перцем.
  6. У каструлю з супом додайте затверділі вершки, перемішайте і відставте з вогню.

Цікаво знати: місячний календар консервації.