За цим самим рецептом можна приготувати курятину. Беріть для цього грудки або стегенця без шкіри та кісток.

Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки

Рецепт свинини в кисло-солодкому соусі

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 6


Фото Café delites

Приготування:

  1. Щоб приготувати кисло-солодкий соус змішайте мед, рисовий оцет, соєвий соус і томатну пасту.
  1. В окремій мисочці змішайте кукурудзяний крохмаль і воду.
  1. Присмачте нарізану довільними шматками свинину спеціями.


Фото Café delites

  1. У неглибокому посуді змішайте борошно і ⅓ склянки кукурудзяного крохмалю. В окрему неглибоку тарілку додайте яйця і збийте їх виделкою в однорідну суміш.
  1. Запаніруйте кожен шматочок свинини у борошні та крохмалі, потім занурте у збите яйце, а потім в борошняну суміш.


Фото Café delites

  1. На сковорідці з розігрітою олією обсмажте свинину в клярі (5 – 7 хвилин).
  1. Розігрійте сковорідку-вок на середньому вогні і додайте 1 столову ложку олії. Коли олія нагріється, додайте часник і цибулю, обсмажуйте 30 секунд. Додайте червоний і зелений болгарський перець, ананас, свинину і кисло-солодкий соус.


Фото Café delites

  1. Перемішайте всі інгредієнти та доведіть соус до кипіння.
  1. Додайте суміш крохмалю та води, перемішуйте 60 секунд, доки він не загусне. Змішайте суміш зі стравою.


Фото Café delites

  1. Прикрасьте кисло-солодку свинину подрібненою зеленою цибулею і кунжутом.

Смачного!