Тако – страва мексиканської кухні. Смачний та поживний сендвіч готують із тортильї, з соковитою курятиною та овочами. Для начинки використовуйте – м'ясний фарш, морепродукти, нут.

Читайте також Апетитні курячі ніжки та стегна: рецепти з рисом, у тортильях, з баклажанами та у фользі

Також до страви додають пікантний соус гуакамоле з авокадо, який можна приготувати власноруч та натуральний йогурт. Крім того, додайте будь-який улюблений соус, спеції, овочі. Тако можна подавати у будні та свята.

Як приготувати тако з курятиною та овочами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2 – 3
  • Калорійність на 100 грамів: 85 ккал
  1. Куряче філе ретельно помийте, обсушіть рушником, наріжте кубиками, викладіть у тарілку, додайте сіль, перець. На пательні з олією, обсмажте м'ясо, готуйте до появи золотої скоринки.

Обсмажені скибочки курятини/ Фото Unsplash

  1. Редиску помийте, почистіть, наріжте скибочками.
  2. Листя салату, петрушку, кріп помийте, подрібніть ножем.
  3. Готові тортильї розігрійте у духовці протягом 2 – 3 хвилин.

Тортильї/ Фото Unsplash

  1. На готові тортильї викладіть листя салату, м'ясо, петрушку, додайте соус, натуральний йогурт, згорніть навпіл.
  2. Сир натріть на грубій тертці.
  3. Лайм помийте, наріжте скибочками.

Тако з курятиною​ Фото Pexels

  1. Готовий тако викладіть на тарілку, додайте петрушку, кріп, скибочки редиски, лайму та тертий сир. Смачного!