Ви навіть оком не встигнете змигнути: готуємо тарт з беконом і сиром

5 серпня 2024, 17:48
Читать новость на русском

Смачний перекус можна приготувати швидко і без зайвих зусиль. Спробуйте скористатися цим рецептом тарту з беконом та моцарелою.

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як його приготувати. Такий тарт точно сподобається всім вашим близьким.

Варто спробувати Від м'яса не відрізнити: готуємо кабачки за турецьким рецептом

Тарт з беконом та моцарелою

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 пласт листкового тіста;
– 1 – 2 столові ложки меду;
– 50 грамів бекону;
– 1 груша;
– 100 грамів моцарели;
– 1 жовток.

Дивіться, як приготувати тарт з беконом і моцарелою: відео

Приготування:

  1. Розстеліть пергамент на деко та точково накладіть мед для трьох майбутніх слойок.
  2. На мед зверху викладіть слайс бекону, скибку груші, натертий сир та третину листа тіста.
  3. Змастіть тарти жовтком та випікайте 15 хвилин при 180 градусах.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні кабачкові оладки.