Приготуйте до тарта какао або чай і насолоджуйтеся ароматом і смаком цього дуету. Осінь разом із домашньою випічкою просто прекрасна!
Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України
Тарт із гарбузово-шоколадним суфле: низькокалорійний десерт
- Час: 2 години
- Порції: 6
Шоколадне суфле / Фото Fat Killers
Приготування:
- Холодне масло натріть на грубій тертці й змішайте з борошном в крихту.
- Додайте води й замісіть тісто.
- Загорніть тісто в харчову плівку та відправте до холодильника "відпочити" на 60 хвилин.
- Гарбуз запечіть у духовці до м'якості. Подрібніть його на пюре.
- З'єднайте всі інгредієнти для суфле в глибокій посудині й подрібніть до однорідної маси.
- Тонко розкачайте тісто й викладіть його до жаротривкої форми.
Шоколадне суфле / Фото Fat Killers
- Сформуйте бортики й проколіть кілька дірочок виделкою.
- Вилийте масу на суфле у форму до тіста.
- Випікайте суфле в духовці, розігрітій до 160℃, упродовж 60 – 70 хвилин.
- Дайте тарту охолонути й наріжте його на порції.
Смачного!