Приготуйте до тарта какао або чай і насолоджуйтеся ароматом і смаком цього дуету. Осінь разом із домашньою випічкою просто прекрасна!

Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України

Тарт із гарбузово-шоколадним суфле: низькокалорійний десерт

  • Час: 2 години
  • Порції: 6


Шоколадне суфле / Фото Fat Killers

Приготування:

  1. Холодне масло натріть на грубій тертці й змішайте з борошном в крихту.
  1. Додайте води й замісіть тісто.
  1. Загорніть тісто в харчову плівку та відправте до холодильника "відпочити" на 60 хвилин.
  1. Гарбуз запечіть у духовці до м'якості. Подрібніть його на пюре.
  1. З'єднайте всі інгредієнти для суфле в глибокій посудині й подрібніть до однорідної маси.
  1. Тонко розкачайте тісто й викладіть його до жаротривкої форми.


Шоколадне суфле / Фото Fat Killers

  1. Сформуйте бортики й проколіть кілька дірочок виделкою.
  1. Вилийте масу на суфле у форму до тіста.
  1. Випікайте суфле в духовці, розігрітій до 160℃, упродовж 60 – 70 хвилин.
  1. Дайте тарту охолонути й наріжте його на порції.

Смачного!