Укр Рус
19 грудня, 14:57
2

Ви більше ніколи не купите їх в магазині: як спекти тарталетки для солоних та солодких начинок

Основні тези
  • Стаття описує, як приготувати домашні тарталетки для солоних і солодких начинок, які можна використовувати для святкових закусок і десертів.
  • Цей базовий рецепт тарталеток дозволяє регулювати кількість цукру залежно від начинки, що робить їх універсальними для різних смакових уподобань.

Запечіть на Різдво чи Новий рік домашні тарталетки. Вони стануть ідеальною основою для ефектних святкових закусок і десертів.

Для солоних начинок використовуйте мінімум цукру, а для солодких – трохи збільште його кількість. Цей рецепт є базовим і підійде для будь-яких варіантів, інформує 24 Канал з посиланням на SHUBA.

Спробуйте також Він значно кращий, ніж "Олів’є" і "Мімоза": готуємо смачний та бюджетний салат "Глорія"

Як приготувати тарталетки

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 10

Інгредієнти:
– 200 грамів пшеничного борошна;
– 120 грамів вершкового масла;
– 1 куряче яйце;
– 2 грами солі;
– 5 грамів цукрової пудри.

Приготування:

  1. Покладіть у миску м’яке вершкове масло, додайте сіль і цукрову пудру. Збийте міксером до утворення дрібної крихти. Вбийте яйце й знову перемішайте до однорідної маси.
  2. Порціями всипайте борошно та збивайте, поки інгредієнти не з’єднаються. Замісіть тісто руками, сформуйте кулю, загорніть її в харчову плівку та відправте в холодильник на 20 – 30 хвилин.
  3. Розігрійте духовку до 180°C у режимі верх-низ. Розкачайте тісто завтовшки 3 – 4 міліметри і виріжте кружальця трохи більші за розмір формочок. Викладіть тісто у формочки, щільно притискаючи до дна та стінок.
  4. Проколіть основу виделкою, щоб тісто не здувалося під час випікання. Випікайте тарталетки 10 – 15 хвилин до рівномірного золотистого кольору. Остудіть перед наповненням начинками.

Чим можна замінити яйця?

Якщо у вашому холодильнику немає яєць, ви цілком можете продовжити приготування. Адже їх можна замінити інгредієнтом, який завжди є в кожного вдома, пише портал Pysznosci.

Мовиться про звичайний крохмаль. Достатньо лише розчинити його в такій самій кількості води та додати до тіста.

Що ще можна приготувати?

  • Приготуйте на свята чеський медівник – він стане справжнім відкриттям.

  • Також радимо додати до святкового меню салат з оселедцем, який замінить вам "Шубу".