Для солоних начинок використовуйте мінімум цукру, а для солодких – трохи збільште його кількість. Цей рецепт є базовим і підійде для будь-яких варіантів, інформує 24 Канал з посиланням на SHUBA.

Спробуйте також Він значно кращий, ніж "Олів’є" і "Мімоза": готуємо смачний та бюджетний салат "Глорія"

Як приготувати тарталетки

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 10

Інгредієнти:
– 200 грамів пшеничного борошна;
– 120 грамів вершкового масла;
– 1 куряче яйце;
– 2 грами солі;
– 5 грамів цукрової пудри.

Приготування:

  1. Покладіть у миску м’яке вершкове масло, додайте сіль і цукрову пудру. Збийте міксером до утворення дрібної крихти. Вбийте яйце й знову перемішайте до однорідної маси.
  2. Порціями всипайте борошно та збивайте, поки інгредієнти не з’єднаються. Замісіть тісто руками, сформуйте кулю, загорніть її в харчову плівку та відправте в холодильник на 20 – 30 хвилин.
  3. Розігрійте духовку до 180°C у режимі верх-низ. Розкачайте тісто завтовшки 3 – 4 міліметри і виріжте кружальця трохи більші за розмір формочок. Викладіть тісто у формочки, щільно притискаючи до дна та стінок.
  4. Проколіть основу виделкою, щоб тісто не здувалося під час випікання. Випікайте тарталетки 10 – 15 хвилин до рівномірного золотистого кольору. Остудіть перед наповненням начинками.

Чим можна замінити яйця?

Якщо у вашому холодильнику немає яєць, ви цілком можете продовжити приготування. Адже їх можна замінити інгредієнтом, який завжди є в кожного вдома, пише портал Pysznosci.

Мовиться про звичайний крохмаль. Достатньо лише розчинити його в такій самій кількості води та додати до тіста.

Що ще можна приготувати?

  • Приготуйте на свята чеський медівник – він стане справжнім відкриттям.

  • Також радимо додати до святкового меню салат з оселедцем, який замінить вам "Шубу".