Навколо вирує атмосфера зустрічі Нового року, тирамісу з мандаринами буде чудовою опцією на святковому столі. В ньому поєднана ніжність традиційного тирамісу і свіжість мандаринів.

Цікаво Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою

Тирамісу з мандаринами

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Очистіть мандарини від шкірки та перебийте блендером до стану пюре.
  2. Холодні вершки збивайте до стійкої пишної маси.
  3. Всипте у цю масу цукрову пудру, маскарпоне та акуратно перемішайте до однорідності.
  4. У тортівницю (або іншу форму) змастіть дно кремом.
  5. Занурте печиво у мандаринове пюре та викладіть по стінці форми.
  6. Тоді печиво повністю занурте у мандаринове пюре, викладіть всередину та обмастіть 1/3 крему.
  7. Так повторюйте ще 2 рази.
  8. Загалом має бути 3 шари печива та 3 шари крему.
  9. Зніміть форму.
  10. За бажанням прикрасьте мандаринками, гілочками розмарину та цукровою пудрою і відправте в холодильник мінімум на 5-6 годин.