Безумовно, що осінь асоціюється з гарбузами, але не будемо забувати й за інші продукти, як от помідори та томати.

Читайте також Цікаве поєднання: котлети із яловичини та курятини

Існує багато рецептів помідорових супів, але цей справді особливий. Його смак відтіняє нотка базиліка, печеного часнику та ароматів помідорів. Крем-суп можна подавати з хрумкими брускетами, грінками чи зі сметаною.

Рецепт томатного супу з базиліком

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 градусів. На жаротривке деко викладіть половинки помідорів та томатів, нарізаний перець, цибулю та часник. Присмачте все спеціями та скропіть олією. Запікайте все в духовці 40 хвилин.
  • Перекладіть гарячі овочі у чашу блендера та влийте овочевий бульйон, кокосове молоко або вершки та посипте базиліком.
  • Подрібніть все до однорідності. Подавайте крем-суп з вашим улюбленим смаженим сиром на тостах.

Смачного!