Таємницею цього торта є безе. Воно перетворить десерт на справжню насолоду.

Буде смачно Елементарний пиріг з персиками: рецепт з тістом філо

Торт з аґрусом

  • Час: 1 година
  • Порцій: 12

Дивіться, як приготувати торт з аґрусом: відео

Приготування:

  1. М'яке масло з'єднайте з цукром та жовтками, просійте борошно з розпушувачем і перемішайте до поєднання.
  2. Тісто поділіть на 2 частини та перекладіть у 2 форми для запікання, змащені олією.
  3. Білки збийте з цукром до пишності. Поділіть на 2 частини та викладіть зверху на тісто. Обидві форми з тістом відправте випікатись в розігріту до 180 градусів духовку на 20 – 25 хвилин.
  4. Аґрус промийте, наріжте навпіл і протушкуйте з цукром і крохмалем чи з желейним цукром 10 – 15 хвилин.
  5. Вершки збийте міксером до м'яких піків.
  6. Сформуйте торт. На дно викладіть 1 шар тіста, зверху – охолоджену начинку, а на неї – збиті вершки та другий шар тіста. Залиште в холодильнику на 2 – 3 години.