Що приготувати з вишні: рецепт простого, проте дуже апетитного торта

24 липня 2024, 15:55
Читать новость на русском

Джерело:

Smaker

Цей торт вийде ідеально солодким, вологим і надзвичайно смачним – справжній літній десерт, який обов'язково завоює популярність на вашому столі. Найприємніше, що приготувати його дуже просто, тож ви зможете насолоджуватися цим смаколиком без зайвих зусиль. Додайте улюблені ягоди, щоб зробити десерт ще більш яскравим та унікальним!

Торт з вишнею чудово підійде як полуденок довгими літніми вечорами. Цей рецепт повинен бути у вашому блокноті – він швидкий і дуже простий. 

Цікаво Смачнішої та оригінальнішої не знайдете: намазка на хліб з буряка та сирків

Торт з вишнями

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 300 грамів пшеничного борошна;
– 4 жовтки;
– 250 грамів маргарину;
– 150 грамів цукрової пудри;
– 2 чайні ложки розпушувача;
безе:
– 4 яєчні білки;
– 150 грамів цукру;
– пів склянки олії;
– 1 упаковка ванільного пудингу;
фрукти:
– 600 грамів вишень без кісточок;
– 30 грамів панірувальних сухарів;
– 30 грамів цукру.

Приготування:

  1. Ретельно перемішайте інгредієнти для тіста.
  2. Розділіть на 2 частини – меншу і більшу, поставте в морозилку приблизно на 1 годину.
  3. Вишні, очищені від кісточок, вимиті й обсушені, з’єднайте з цукром і панірувальними сухарями.
  4. Яєчні білки збийте з цукром до міцної піни, додайте пудинг і нарешті влийте олію, перемішайте на найменшій швидкості. Прямокутне деко застеліть пекарським папером і викладіть більшу частину тіста, фруктів і піни.
  5. Тісто, що залишилося, натріть зверху за допомогою терки.
  6. Випікайте при 180 градусах приблизно 50 хвилин.
  7. Після охолодження посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Так смачні: як швидко приготувати малосольні огірки.