Зазвичай галушки готують із борошна та яєць. Однак в окремих регіонах ця основа може доповнюватися сиром, картоплею та цибулею, інформує 24 Канал. Варіантів подач цієї страви теж є безліч. Та традиційним вважається саме поєднання з супами.

До теми Частинка Італії на вашому столі: головні секрети соковитого й ніжного чікен пармезану

Галушки підходять як до легких овочевих супів, так і до наваристого борщу. Та одним із найвдаліших є їхнє поєднання з першими стравами на основі курячих гомілок.

В перевагах цього рішення вже встигли пересвідчитися сотні господинь. Адже із додаванням гомілок супи стають ситнішими, а також отримують особливі смак та текстуру. До того ж курячі гомілки швидко готуються. Сьогодні переконатися у цьому може кожна. Щоправда, для початку потрібно обрати гомілки найвищої якості.

Щоб бути впевненими у свіжості та безпечності мʼяса, радимо обирати курячі гомілки ТМ "Наша Ряба". Це надійний виробник курятини, якому українці довіряють вже понад 20 років. Бренд користується не лише високою впізнаваністю, а й любов’ю – кожен другий українець обирає курочку від "Наша Ряба". Знайти продукцію від виробника можна не лише у мережах супермаркетів, а й у власних та партнерських магазинах, яких наразі налічується близько 1 500.

Отож, гомілки обрали. А як правильно поєднати їх зі смачними галушками та досягнути особливого смаку, розповідаємо далі.

Рецепт супу з курячими гомілками та галушками

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Як приготувати суп з курячими гомілками та галушками
Як приготувати суп з курячими гомілками та галушками / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Великий казанок наповніть водою і додайте курячі гомілки.
  • Доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте нарізані цибулю, селеру, моркву, картоплю, часник, лавровий лист, сушений тим'ян, сіль і перець.
  • Зменшіть вогонь і готуйте приблизно 40 хвилин, доки м'ясо на гомілках не стане м'яким.
  • Вийміть курячі гомілки і відділіть м'ясо від кісток. Наріжте його на невеликі шматочки і поверніть його в готовий суп.
  • У іншій мисці змішайте муку, яйце, сіль і перець, щоб зробити тісто для галушок. Змочіть руки водою, щоб тісто не прилипало. Сформуйте маленькі кульки.
  • Покладіть галушки в суп і готуйте ще 10 – 15 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню.
  • Приберіть лавровий лист. Додайте сіль і перець на свій смак. Прикрасьте свіжою зеленню.
  • Подавайте гарячим, порційно розподіливши м'ясо курячої гомілки та галушки.

Смачного!