Рецепт бульйону знає кожен. Однак унікальність цієї страви у тому, що в кожного вона виходить по-різному.

Цікаво Чи потрібно олію зберігати олію в холодильнику: пояснення "на пальцях"

Список інгредієнтів можна змінювати, однак один завжди буде незамінним – м'ясо. Що потрібно знати про його вибір та чи потрібно збирати шуму з бульйону, щоб отримати ідеальний результат?

Піна на бульйоні: збирати чи не збирати

Виявляється, збір шуми багато кулінарів вважають марною тратою часу. Це робить більшість із нас, однак на смак страви це абсолютно не впливає, йдеться лише про естетику та прозорість бульйону. Однак якщо не збирати піну, то страва буде більш поживною.

Улюблена гаряча страва / Фото Pixabay

Насправді піна, яку ми всі так полюбляємо збирати, це просто згорнутий білок з м'яса. Якщо ви не будете надто часто помішувати страву, то під час варіння білок спокійно осяде на дно. Відтак, прозорості розлитого по тарілках бульйону абсолютно нічого не загрожує.

Господиням радять не збирати піну надарма, а займатися іншими справами чи просто присвятити час рідним.