Ви пересвідчитеся: найсмачшніші страви готуються з найпростіших продуктів. Головне – зробити правильні смакові акценти.
Читайте також Як приготувати домашній хліб: рецепт з білого борошна на воді
Салат із білоголової капусти та моркви
- Час: 15 хвилин
- Порції: 6
Фото pinch and swirl
Приготування:
- Зніміть перші шари капусти, якщо вони пошкодженні. Насічіть її гострим ножем.
- Почистіть моркву, натріть її на тертці.
- У салатниці змішайте капусту, моркву, присмачте спеціями та полийте олією.
- Ретельно перемішайте салат та подавайте його до відвареної або печеної картоплі.
Смачного!
Печена білоголова капуста з беконом
Час: 45 – 60 хвилин
Порції: 4
Фото real food tesco
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко фольгою і змастіть половиною олії.
- Розріжте капусту навпіл або на стейки. Змастіть їх олією, що залишилася. Випікайте капусту 20 хвилин.
- Тим часом розігрійте сковорідку на сильному вогні. Обсмажте нарізаний довільними шматочками бекон до хрусткої скоринки, потім додайте вичавлений або нарізаний часник, подрібнений чебрець і біле вино (за бажанням).
- Вийміть капусту з духовки, посипте сумішшю з бекону, потім посипте пармезаном і листочками чебрецю. Поверніть страву в духовку на 5 хвилин і готуйте до готовності.
Смачного!
Тушкована білоголова капуста з лимоном
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6
Фото inspired taste net
Приготування:
- Нагрійте оливкову олію у великій сковорідці на середньому вогні.
- Насічіть капусту. Додайте її на сковорідку разом з часником і спеціями.
- Готуйте, періодично помішуючи, поки капуста не стане м’якою (10 – 15 хвилин).
- Вичавіть сік з лимона на капусту і подавайте до столу.
Смачного!