Свято навіть у будній день: 3 небанальні рецепти з курячих ковбасок
Багато людей полюбляють рятуватися від літньої спеки на природі, зокрема, поблизу води. Аби відпочинок був затишним та смачним, можна взяти із собою гриль та всього за декілька хвилин приготувати ковбаски із рум’яною скоринкою та ароматом димку.
Як інформує 24 Канал, курячі ковбаски є одним із найпопулярніших м'ясних продуктів, які ми звикли бачити на полицях супермаркетів. Вони – справжній порятунок для тих, хто не хоче витрачати багато часу на приготування їжі, але натомість прагне насолодитися смачною стравою у сімейному колі.
До теми Економія часу та досконалий смак: ділимось 3 швидкими стравами з курятини
При цьому курячі ковбаски ідеально підійдуть як для відпочинку на природі, так і для обіду чи вечері вдома. Адже готувати їх можна на грилі, пательні чи в духовці – у всіх випадках вони збережуть свою соковитість та пряний смак.
Чимало варіантів і для подачі курячих ковбасок. Цей продукт чудово смакує окремо, а також у складі страв світової кухні, як-от в хот-догах та фрітаті. Головне – обрати справді смачні ковбаски, що принесуть максимум задоволення усім за столом.
Та якщо ви думаєте, що це як місія нездійсненна, поквапимось запевнити: в Україні є надійний виробник, чию продукцію варто спробувати. Це – ТМ "Наша Ряба Апетитна", в асортименті якого – свіжомаринована курочка, вже готова до приготування. Зокрема, ковбаски, в яких ідеально поєднується м'ясо та добірні спеції.
Тож якщо плануєте відпочинок на природі або ж вдома – прихопіть із собою "Апетитну"! А як небанально приготувати курячі ковбаски – ділимось у покрокових рецептах.
Домашній хот-дог з курячою ковбаскою
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
– курячі ковбаски "Барбекю" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 4 булочки для хот-догів;
– 2 квашені огірки;
– 2 великих помідори;
– 1 ріпчаста цибуля;
– пучок улюбленої зелені;
– кетчуп і майонез до смаку.
Приготування:
- Розрізаємо булочки для хот-догів вздовж та змащуємо соусами: кетчупом та майонезом. За бажанням також можна додати гірчицю.
- На розігрітій пательні обсмажуємо курячі ковбаски з обох боків по 5 – 7 хвилин до готовності. Викладаємо ковбаски в булочки.
- Додаємо нарізані кільцями огірки та помідори, посипаємо дрібно нарізаною цибулею та зеленню.
Фрітата з курячими ковбасками
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
– курячі ковбаски "Барбекю" ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 4 курячих яйця;
– 200 грамів томатів чері;
– 150 грамів улюбленої зелені чи листя салату;
– гілочка чебрецю;
– сіль і чорний мелений перець до смаку.
Приготування:
- Збиваємо яйця зі спеціями та виливаємо на жаротривку форму чи пательню.
- Додаємо помиті томати чері.
- Відправляємо все в розігріту до 200 градусів духовку на 10 – 12 хвилин.
- На пательні обсмажуємо курячі ковбаски з обох сторін по 5 – 7 хвилин.
- Подаємо фрітату гарячою з ковбасками та шматочками улюбленої зелені чи листям салату.
Макарони з ковбасками та томатним соусом
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Макарони з ковбасками / Фото Shutterstock
– курячі ковбаски з часничком ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 250 грамів улюблених макаронів (ріжки, спагеті, спіральки);
– 1 банка томатного соусу з базиліком;
– 2 столові ложки тертого пармезану;
– сіль до смаку;
– гілочка свіжого базиліку.
Приготування:
- Відварюємо макарони у киплячій підсоленій воді 10 – 15 хвилин. Зціджуємо воду та заправляємо томатним соусом. Перемішуємо.
- Окремо обсмажуємо на пательні курячі ковбаски до готовності по 5 – 7 хвилин з кожного боку.
- Нарізаємо готові ковбаски кільцями та змішуємо з макаронами.
- Посипаємо страву сиром та листочками свіжого базиліку.
Смачного!