Хрумкі трубочки, ніжний білково-персиковий крем – перед таким десертом не встоїть ніхто. Нумо готувати ласощі дитинства, які точно пригадають нам безтурботні часи.
Читайте також Курятина vs свинина: як зробити здоровий вибір для харчування
Рецепт трубочок з білковим кремом
- Час: 1 година
- Порції: 8 штук
Приготування:
- Розкочуємо листкове тісто і нарізаємо на довгі смужки.
- Обертаємо формочки тістом і кладемо на пергамент.
- Змащуємо жовтком, випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин і даємо охолонути.
- У персиків робимо надріз і повністю занурюємо у киплячу воду на 30 секунд. Дістаємо, занурюємо у крижану воду і даємо охолонути.
- Знімаємо шкірку, пробиваємо блендером, додаємо цукор та доводимо до кипіння.
- Трішки зменшуємо вогонь і, періодично помішуючи, варимо сироп 5 – 6 хвилин.
- Поки вариться сироп – починаємо збивати білки з лимонною кислотою до піків. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою вливаємо гарячий сироп. Після того як додали весь сироп, продовжуємо збивати масу на максимальній швидкості до сильного загущення 8 – 9 хвилин.
- Кладемо крем у кондитерський мішок з насадкою, виймаємо форми з трубочок та наповнюємо кремом.
Смачного!