Вам достатньо лише зробити крем та начинити ним трубочки. Ягоди додадуть десерту ще більше смаку та користі.

Варто спробувати У 100 разів смачніше, ніж магазинне: простий рецепт домашнього морозива

Трубочки із заварним кремом

  • Час: 50 хвилин + 5 годин
  • Порцій: 6

Дивіться, як готувати трубочки з кремом: відео

Приготування:

  1. Тісто розморозьте. Змажте листи маслом. Складіть краї до центру один на одного. Далі складіть в трикутник декілька разів і в кінці обріжте край, щоб утворився конверт.
  2. Всередину трубочки вставте пергаментний папір і відправте випікатись в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
  3. Для крему з'єднайте молоко з цукром і ванільним цукром. Додайте яйця і борошно і варіть до загустіння. Якщо будуть грудочки, збийте блендером. Накрийте плівкою в контакт і залиште в холодильнику на 4 – 6 годин.
  4. Перед наповненням трубочок крем добре перемішайте і перекладіть в кондитерський мішок. Наповніть трубочки та всередину покладіть улюблені ягоди. Закрийте кремом і за бажанням посипте мигдалевими пластівцями.