Заготувати червону цибулю для страв на майбутнє – завжди гарна ідея. Приготована у такий спосіб вона прекрасно пасує як до гарнірів, так і до м'ясних страв, а якщо вашому салату бракує пікантності – конфітюр з червоної цибулі завжди прийде на допомогу.
Актуально Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці
Процес приготування цього конфітюру настільки простий, що його легко можна поєднати із приготуванням інших страв. Всього кілька простих маніпуляцій – і ваші страви смакуватимуть ще краще.
Рецепт конфітюру з червоної цибулі
Час: 40 хвилин
Порцій: 1
Легко і дуже смачно / Фото Cookery
Інгредієнти:
- 300 грамів червоної цибулі;
- 100 грамів цукру;
- 3 столові ложки червоного винного оцту;
- 4 гілочки тим'яну;
- 4 столові ложки олії.
Приготування:
- Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
- На сковорідку виливаємо олію та обжарюємо цибулю кілька хвилин. Додаємо дрібно порізаний тим'ян і продовжуємо обжарювати.
- За кілька хвилин додаємо на сковорідку цукор, а згодом – винний оцет. Готуємо близько 30 хвилин.
- Перекладаємо конфітюр в баночку та використовуємо цибулю при потребі.