Смакують ніби з м'ясом: рецепт бюджетних цибульників від зіркової учасниці "МастерШеф"

2 січня 2024, 10:50
Читать новость на русском

З цибулі можна приготувати смачну та ситну страву. Спробуйте скористатися цим рецептом – ви не залишитеся розчарованими.

Цибульники мають приємний та цікавий смак. Ваші гості дивуватимуться, що в них немає м'яса.

Варто спробувати Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою

Рецепт оладок з цибулі

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів цибулі;
– 100 грамів борошна;
– 2 яйця;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– зелена цибуля, сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Цибулю наріжте кубиком, заправте сіллю, перцем, перемніть та залиште маринуватись на 15 хвилин.
  2. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем, в окремій мисці збийте яйця, як на омлет.
  3. Коли цибуля замаринується, відтисніть з неї сік. Додайте до цибулі збиті яйця, перемішайте, потрохи всипте борошно з розпушувачем і добре все вимішайте.
  4. Додайте нарізану зелену цибулю і ще раз перемішайте. Смажте цибульники до золотистого кольору на малому вогні, щоб цибуля стала мʼякою та ніжною.
  5. Смакуйте цибулеві оладки зі сметаною та дрібними шкварками.

Сподобався рецепт? Спробуйте приготувати смачну запіканку із залишків капусти та сиру – це дуже смачно.