Цвітна капуста смакуватиме як нагетси: рецепт хрусткої овочевої закуски

4 серпня 2024, 23:55
Читать новость на русском

Джерело:

Przyslij Przepis

Хрустка цвітна капуста – чудовий літня закуска. У цьому виконанні вона чудово доповнить навіть пишне застілля.

Нагетси з цвітної капусти – один з оригінальних способів використання цього овочу. Завдяки випіканню цвітна капуста в тісті не стікає жиром після виймання з духовки.

Не пропустіть Діти навчаться робити їх самі: апетитні сирні булочки, які підкорюють з першого шматочка

Хрустка цвітна капуста

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 середня цвітна капуста;
– 3/4 склянки кукурудзяного борошна;
– 2 склянки кукурудзяних пластівців;
– 1 склянка молока;
– щіпка гранульованого часнику;
– 1 чайна ложка паприки;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Цвітну капусту розділіть на суцвіття середнього розміру і приготуйте на пару. Воно повинно бути al dente (напівтвердим).
  2. Змішайте або подрібніть пластівці.
  3. Змішайте їх з борошном, сухим часником, меленим перцем, сіллю і перцем.
  4. Додайте молоко і перемішайте до отримання гладкого, однорідного, густого тіста.
  5. По одному занурюйте квіточки в тісто і викладайте на деко, застелене папером для випікання.
  6. Випікайте приблизно 25 – 30 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Це дуже смачно та просто готувати: приготуйте м'ясний хлібець