З білоголової капусти, свіжа вона чи квашена, можна приготувати багато смачних та оригінальних страв. Шеф-кухар Алекс Якутов поділився з читачами рецептом тушкованої квашеної капусти разом зі свіжою білоголовою, яку він подає з перловкою та грибами.

Читайте також Страви LaStrava, які не потрібно розігрівати

Така страва доволі бюджетна, а інгредієнти точно знайдуться у будь-якому холодильнику. Якщо ви не фанат перлової крупи – замініть її на відварену або запечену картоплю, гречку чи макарони.

Рецепт тушковаої капусти з овочами

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Відваріть перловку згідно з інструкцією на упаковці.
  • Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте кубиками та обсмажте на розігрітій сковорідці. Додайте туди нарізані довільними шматочками гриби та продовжуйте обсмажувати.
  • Додайте до грибів всю капусту та припустіть на сковорідці.
  • Влийте томатну пасту, бульйон та вино. Прогрійте все, що алкоголь випарувався. Тушкуйте страву до повної готовності.
  • Присмачте все спеціями та наприкінці додайте готову перловку.

Смачного!