Найкраща закрутка на період блекаутів: готуємо неймовірно смачну тушонку зі свинини

28 липня 2024, 23:59
Читать новость на русском

Джерело:

Ліля Цвіт

Приготування тушонки – ідеальний спосіб заготувати м'ясо. Вона точно стане в пригоді у період блекаутів.

Таку тушонку можна їсти холодною зі звичайним хлібом. Також її можна підігріти та подати з гарніром, наприклад, з картоплею.

Варто спробувати Свекруха вимагатиме рецепт: готуємо розкішні мариновані зелені помідори

Тушонка зі свинини

  • Час: 1 година
  • Порцій: 2
Інгредієнти на 1 банку:
– 400 грамів свинини;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 лавровий листок;
– 4 горошинки чорного перцю.

Приготування:

  1. Викладіть у велику миску м'ясо. Залийте водою с дрібкою соди з метою дезінфекції. Залиште на 2 години, а потім промийте у проточній воді.
  2. М'ясо поріжте на шматки 3 – 4 сантиметри. Посоліть і добре перемішайте.
  3. Складіть свинину в банки, щільно їх наповнивши. Залиште приблизно 2 сантиметри від країв банки.
  4. Покладіть в кожну банку по лавровому листочку та перець горошком.
  5. Нещільно закрийте банки кришками і відправте у попередньо не розігріту духовку тушкуватися.
  6. Готуйте тушонку при температурі 150 градусів 3 години з моменту закипання.
  7. Вийміть банки з духовки та закрийте їх герметично кришками.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачний салат з кабачків.