Закуска з королівського столу – улюблений паштет Єлизавети II

5 травня 2023, 11:33
Читать новость на русском

Джерело:

Шуба Лайф

Вшануємо пам’ять королеви та приготуємо дуже легкий, але смачний паштет з лосося на закуску.

Подейкують, що за життя королева Єлизавета II дуже любила рибний паштет на закуску, який переважно готували під час її перебування у шотландському замку Балморал.

Читайте також Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак

Щоб і ви могли скуштувати страву з королівського столу, ми підготували рецепт цієї неймовірної закуски з лосося.

Рецепт королівського паштету з лосося

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 2
Інгредієнти:
 – 125 грамів копченого лосося;
 – 60 грамів вершкового масла;
 – 60 грамів м'якого крем-сиру;
 – 1,5 столової ложки лимонного соку;
 – 1 столова ложка томатного пюре;
 – кріп;
 – сіль;
 – чорний мелений перець.
Для подачі:
 – свіжий салат;
 – тостовий хліб.

Приготування:

  • Нарізаємо філе копченого лосося без шкірки на шматочки. Підготуйте масло, сир, томатну пасту та лимонний сік. Нарізаємо трохи вимитого та висушеного кропу.
  • Викладаємо у миску шматочки лосося, додаємо вершкове масло, м’який сир, сік лимона, кріп, сіль та перець. Збиваємо суміш в пюре за допомогою блендера або міксера. Закриваємо миску з паштетом харчовою плівкою та відправляємо у холодильник щонайменше на 30 хвилин.
  • Для подачі розкладаємо по тарілках листя салату та викладаємо зверху порції паштету. Подаємо з тостами.

Смачного!