Тісто для цих вареників готується на окропі. Воно буде особливо ніжним.
Буде смачно Ідеальна випічка вихідного дня: готуємо полуничний тарт, який здивує ваших рідних
Вареники з вишнями
- Час: 2 години 30 хвилин
- Порцій: 5
Приготування:
- Змішайте все борошно, влийте 600 мілілітрів окропу та олію. Решту окропу додавайте поступово, контролюючи консистенцію. Тісто має бути дуже еластичним.
- Додайте сіль, домішайте, замотайте плівкою і покладіть в холодильник до повного вистигання.
- Для начинки помийте вишні, приберіть кісточки, присипте цукром та злегка підморозьте.
- Тонко розкачайте тісто, виріжте кружечки та наліпіть вареники.
- Варіть в окропі до готовності. Подавайте вареники зі сметаною.