Джеймі Олівер пропонує приготувати смачні вареники з золотою скоринкою. До начинки додайте броколі, тертий сир та ароматний томатний соус. Смачна та оригінальна страва, сподобається усім.

Читайте також Запечені кабачки з сиром: домашній рецепт

Рецепт вареників

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте борошно з сіллю, додайте яйце, води. Замісіть тісто, загорніть харчовою плівкою, залиште у холодильнику.
  3. Ретельно помийте броколі, розділіть на суцвіття, відваріть у каструлі з окропом протягом 8 хвилин.
  4. Чеснок почистіть, подрібніть ножем.
  5. Сир натріть на грубій тертці.
  6. У миску викладіть половину броколі, розімніть за допомогою виделки, додайте сир, часник, сметану, перемішайте.
  7. Розкатайте тісто, розділіть на 8 частин, сформуйте кружальця 14 сантиметрів, викладіть начинку, сформуйте вареники, закріпіть краї.
  8. Розігрійте пательню, додайте оливкову олію, половину броколі, додайте окріп, викладіть вареники, накрийте кришкою, тушкуйте протягом 4 хвилин з двох сторін. Далі – влийте томати, ще тушкуйте протягом 2-3 хвилин.
  9. Викладіть на тарілку. Смачного!