Свекруха благатиме про рецепт: готуємо варення з кабачків з ананасами

8 серпня 2024, 23:52
Читать новость на русском

З кабачків виходить неймовірно смачне варення. Просто додайте до них ананасовий сік.

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський поділився своїм рецептом. З ним у вас точно все вдасться.

Варто спробувати Густе сливове повидло: надійний рецепт, перевірений роками

Кабачкове варення з ананасом

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 800 грамів очищених кабачків;
– 700 грамів ананасового соку;
– 350 грамів цукру;
– 1 лимон;
– дрібка куркуми;
– кардамон, кориця, гвоздика до смаку.

Дивіться, як приготувати варення з кабачків: відео

Приготування:

  1. У кабачків зніміть шкірку та видаліть насіння. Наріжте дрібним кубиком.
  2. Змішайте кабачок, цукор, ананасовий сік та сік лимону. За бажанням додайте лимонну цедру, 3 – 5 зернят кардамону та куркуму.
  3. Доведіть все до кипіння і випарюйте на середньому вогні декілька годин, поки кабачок не стане прозорий, а сироп не загусне.
  4. Закатайте у простерилізовані банки та зберігайте в темному прохолодному місці.
Сподобався рецепт?

Дізнайтеся, як приготувати фантастичний медовик з вишнями.