Джеймі Олівер пропонує приготувати вегетаріанську пасту з домашнім сиром та базиліком. Смачна і ситна страва, яку ви можете приготувати на обід або вечерю.

Читайте також Фокача зі стручковою квасолею: рецепт Джеймі Олівера

Рецепт вегетаріанської пасти

  1. Для приготування пасти у каструлі з окропом відваріть макарони. Готуйте протягом 10 хвилин.
  2. Почистіть цибулю, наріжте скибочками. Часник почистіть, подрібніть ножем.
  3. Свіжий базилік помийте, подрібніть ножем.
  4. На пательні з оливковою олією обсмажте цибулю з часником, додайте базилік, тушкуйте протягом 5 хвилин.
  5. Перець помийте, почистіть від кісточок. наріжте кубиками.
  6. Кабачки помийте, наріжте кубиками, викладіть на пательню. Готуйте протягом 10 хвилин.
  7. Помийте томати, викладіть на пательню з овочами, додайте сіль, перець, перемішайте, тушкуйте ще декілька хвилин.
  8. У мисці змішайте базилік з сіллю, додайте оливкову олію, перемішайте, викладіть на пательню, додайте домашній сир, перемішайте усі овочі.
  9. Викладіть на тарілку макарони, додайте готові овочі, задекоруйте листям базиліку. Смачного!