Соковитий фарш з овочами, запечений у листковому тісті – це страва, від якої будуть в захваті усі. Придбання готового тіста значно спростить завдання та скоротить час приготування їжі, а це бажані опції для будь-якої господині.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Рецепт Веллінгтона з фаршем та овочами

Час: 50 хвилин

Порцій: 4

Простий варіант вишуканої страви / Фото przepisy

Приготування:

  1. Хліб заливаємо молоком та чекаємо, щоб він розм'якнув. Потім хліб віджимаємо та з'єднуємо з яйцем та фаршем. Солимо, додаємо спеції та добре вимішуємо.
  2. Формуємо з м'яса два рулети діаметром приблизно 3 сантиметри.
  3. На пательні обсмажуємо цибулю та шпинат, додаємо помідори та приправляємо. Коли суміш трішки охолоне – додаємо фету.
  4. На поверхні розкачуємо тісто, викладаємо на нього один рулет з м'яса. Потім покриваємо його овочево-сирною сумішшю та накриваємо іншим рулетом. Загортаємо все у тісто, попередньо змащене яйцем.
  5. Проколюємо тісто ззовні та ще раз змащуємо яйцем.
  6. Випікаємо 25 хвилин при 200 градусах.

Смачного!