Таке печиво сподобається всім. Збережіть цей рецепт, адже відтворюватимете його не раз.
Буде смачно Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів
Вергуни на сметані з бренді
- Час: 1 година
- Порцій: 10
Приготування:
- Збийте жовтки з цукром, сіллю, сметаною та бренді до однорідності.
- Додайте просіяне борошно, замісіть тісто і залиште відпочивати на поверхні під тарілкою, хвилин на 30.
- Розкачайте тісто, наріжте ромбами, зробіть насічку всередині та прокрутіть один край.
- Смажте у великій кількості розігрітої олії до золотавого кольору.
- Викладайте на паперові рушники, потім присипте пудрою або полийте медом чи варенням.