Ми пропонуємо вам приготувати паелью з морепродуктами та курятиною. Повірте, поєднання цих інгредієнтів в одній страві просто неймовірно смакує.

Читайте також Вечеря за 30 хвилин: відкритий пиріг із грибами та куркою, паста в соусі болоньєзе та мусака

Паелья смакує з холодним червоним вином.

Рецепт паельї з креветками і куркою

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4


Паелья / Фото betty crocker

Приготування:

  1. Наріжте стегна на маленькі шматочки та обсмажте в глибокій сковорідці з оливковою олією.


Приготування страви / Фото Їжа

  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте з курятиною.
  1. Додайте до цибулі дрібно нарізаний часник та висипте рис.
  1. Дрібно наріжте помідори та солодкий перець. Додайте до рису та перемішайте.


Приготування страви / Фото Їжа

  1. У окремій каструлі прогрійте бульйон з шафраном. Залийте ним рис.
  1. Додайте до страви спецій та тушкуйте 5 – 10 хвилин.
  1. Влийте вина, перемішайте та продовжуйте тушкувати на малому вогні.
  1. Додайте до рису горошок, перемішайте та викладіть креветки.
  1. Полийте все лимонним соком, посипте дрібно нарізаною зеленню та накрийте кришкою. Тушкуйте страву під кришкою на маленькому вогні.
  1. Подавайте страву до столу гарячою. Смачного!