Укр Рус
29 лютого, 23:39
1

Відбивні "Ведмежа лапа": потіште рідних надзвичайною стравою

Джерело:

Shuba

"Ведмежа лапа" традиційно готується з картоплею. Тому ці відбивні є повноцінною стравою для обіду чи вечері.

Доповнити їх може хіба салат. Спробуйте приготувати цю смачну страву – ви здивуєтеся.

Варто спробувати Як приготувати смачну страву, якщо в холодильнику замало продуктів: простий рецепт з картоплі

Рецепт відбивних "Ведмежа лапа"

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів свинини;
– 2 яйця;
– 2 столові ложки борошна;
– 1 столова ложка сметани;
– 4 картоплини;
– сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Картоплю почистьте, натріть та вичавіть зайву рідину.
  2. Додайте сметану, борошно, яйця, сіль, перець і перемішайте.
  3. Свинину наріжте на шматки та відбийте. Посоліть і поперчіть.
  4. Кожен шматок загорніть в картопляну масу.
  5. Смажте на добре розігрітій олії впродовж 3 – 4 хвилин з кожного боку під кришкою.
  6. Готові відбивні викладайте на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як зробити найсмачніший домашній майонез – шеф розповів усі секрети.