30 липня,
10:17
Обов'язково слід спочатку замаринувати: готуємо ідеальні відбивні
Джерело:
PysznosciВідбивні перед смаженням слід натерти маринадом. Вони будуть смакувати як із найдорожчого ресторану.
Завдяки цьому маринаду відбивні будуть ароматними, м’якими та, головне, надзвичайно смачними. Вони чудово смакують з молодою картоплею та капустою. Ви також можете подати їх з салатом з огірків або овочами, приготованими на пару.
До теми 20 котлет з 300 грамів м'яса: ви закохаєтеся у цей рецепт
Відбивні з особливим маринадом
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 400 грамів свинячої корейки;
– 1 чайна ложка кмину;
– половина чайної ложки гранульованого часнику;
– 2 – 3 зерна запашного перцю;
– половина чайної ложки перцю;
– 1 чайна ложка розмарину;
– 2 лаврових листки;
– сіль до смаку;
– олія або сало для смаження;
– 1 – 2 яйця;
– панірувальні сухарі.
Приготування:
- Кмин і запашний перець необхідно розтерти в ступці.
- Потім додайте решту інгредієнтів маринаду, опустивши лавровий лист, і перемішайте.
- М'ясо наріжте на порційні шматки та ретельно відбийте.
- Кожен шматок натріть приготованим маринадом і покладіть між шматочками м'яса лавровий лист.
- Перекладіть м'ясо на блюдо, накрийте кришкою і поставте в холодильник приблизно на годину.
- За 30 хвилин до смаження вийміть м’ясо, щоб воно нагрілося до кімнатної температури.
- Запаніруйте котлети, обсмажте в розігрітому жирі до золотистої скоринки та подавайте з молодою картоплею та улюбленими добавками.
Смачного!
Його можна приготувати навіть на зиму: рецепт паштету.