Отже, першою до двадцятки учасників нової "Пекельної кухні" увійшла 25-річна Марія Гуд. Дівчина з 13 років працює на кухні й попри юний вік уже стала шеф-кухарем ресторану.

Читайте також Українська кухня підкорює світ: ТОП страв, які стали нашими гастрономічними візитівками

Чи впорається Марія з пекельним ритмом проєкту, дізнаємося вже за кілька тижнів.

Марія Гуд / Фото Новий канал

"Серед ночі по телебаченні побачила рекламу кастингу в "Пекельну кухню" на Новому каналі, зрозуміла, що це мій шанс. Коли пройшла, постало питання про те, щоб поїхати на три місяці. Довго радилися із засновником і керуючою ресторану, але прийшли до рішення, що я маю використовувати можливість розвитку у професії. Хочу заново вдихнути свіжого кухарського повітря і нагадати собі, навіщо я працюю на кухні по 16 годин", прокоментувала Марія.


Марія Гуд / Фото Новий канал

Дівчина не вперше буде в ефірі Нового каналу. У 2019 році до ресторану, де вона працювала бренд-шефом, нагрянула команда проєкту "Ревізор". До роботи Марії претензій не було, але плутанина з медичними книжками в персоналу вартувала закладу заповітної таблички.

Тоді зрозуміла, що потрібно вміти приймати критику. Адже критикуючи, експерти не хочуть тебе образити. Це шанс щось змінити, стати кращими для гостя. До цієї зустрічі з Новим каналом я не довіряла телебаченню. Думала, що там все за сценарієм, все придумано і награно, – відзначила дівчина.

Чи стане дівчина найкращим кухарем "Пекельної кухні" – дивіться всією сім'єю з 6 вересня о 19:00 на Новому каналі.