"Вінтажна кухня" – це не просто кулінарна книга з рецептами, вона доповнена унікальними порадами та правилами етикету від найвитонченішої телеведучої українського телебачення та "ревізора" Олі Фреймут.

Читайте також Як смачно приготувати мітболи: три рецепти для ситного обіду

Перше видання книги побачило світ у 1937 році в Західній Україні. Сучасна варіація на віднайдену книгу "Вінтажна кухня" актуальна й досі, адже продукти для страв ви можете знайти на ринку або на полицях супермаркетів за помірними цінами.


"Вінтажна кухня" від Олі Фреймут / Фото Якабу

Українська кухня не зупиняється лише на борщі, варениках та салі, витончені страви тих часів вправно інтерпретовані сучасними шеф-кухарями у меню вишуканих ресторанів.


Сторінка з книги "Вінтажна кухня" / Скріншот з книги

Завдяки Олі Фреймут, старовинні домашні рецепти західноукраїнської кухні отримали нове життя, а приємним бонусом для найвибагливіших читачів авторка додала правила сучасного столового етикету.

"Вінтажна кухня" стане чудовою окрасою вашої книжкової полиці, підійде на подарунок рідним. До речі, в книзі відведений цілий розділ дитячому харчуванню, який допоможе матусям смачно та корисно готувати для малечі.