Така випічка сподобається любителям шоколаду. Обов'язково спробуйте втілити в життя цей рецепт.

Варто спробувати На аромат прибіжать сусіди: готуємо фантастичний італійський пиріг з полуницею

Рецепт шоколадного пирога

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 5

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть форму пергаментом.
  2. Просійте какао-порошок. Розтопіть масло і шоколад у жароміцній мисці на водяній бані, дайте охолонути.
  3. Відокремте жовтки від білків. Збийте жовтки із цукровою пудрою у великій мисці, поки вони не стануть блідими й не загуснуть. Дуже обережно додайте шоколадну суміш і какао-порошок. Перемішайте лопаткою.
  4. Збийте білки в окремій мисці до утворення твердих піків. Акуратно частинами додайте білок у шоколадну суміш, доки тісто не стане рівномірним. Вилийте у форму і вирівняйте.
  5. Випікайте 35 – 40 хвилин, доки пиріг не потріскається. Всередині він має бути трохи вологим.