5 січня,
12:45
Старовинна страва, яка має бути на вашому столі на Йордан: як швидко приготувати вишневий кисіль
Джерело:
obozrevatelЦе особливий та солодкий десерт. Він готується зі свіжих або морожених вишень з додаванням цукру і крохмалю.
Приготувати вишневий кисіль дуже просто. Скористайтеся простим рецептом, щоб зварити смачний і густий десерт для всієї родини.
Цікаво В якому порядку потрібно класти овочі: простий рецепт пісного борщу на Другий Святвечір
Рецепт вишневого киселю
- Час: 1 година
- Порцій: 4
– 3 – 4 столові ложки крохмалю;
– 150 – 200 грамів замороженої вишні;
– 850 мілілітрів води;
– 150 грамів цукру.
Приготування:
- Поставте каструлю з водою на середній вогонь і дочекайтеся коли вона стане теплою.
- Всипте вишню.
- Додайте цукор і все ретельно перемішайте.
- Доведіть напій до кипіння під закритою кришкою.
- У холодній воді (100 мілілітрів) розведіть крохмаль.
- Як тільки компот закипів, додайте тоненькою цівкою розведений крохмаль.
- Обов'язково безперервно помішуйте.
- Варіть кисіль до закипання і вимкніть вогонь.
- Обов'язково помішуйте кисіль, інакше він пригорить.
- Вишневий кисіль із крохмалем готовий.
- Розлийте по красивих келихах і пригощайте рідних.