Дуже простий рецепт: консервуємо вишні у власному соку
13 липня 2024,
19:20
Читать новость на русском
Джерело:
CookpadВишні у власному соку – дуже смачні та ароматні. Обов'язково спробуйте їх цьогоріч приготувати.
Цей рецепт вам точно сподобається. Адже він простий та з мінімумом інгредієнтів.
Буде смачно П'янке та дуже ароматне: простий рецепт розкішного вина зі смородини
Вишні у власному соку
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 6
– 1 кілограм вишень;
– 0,5 кілограма цукру.
Приготування:
- Стиглі вишні переберіть, видаліть листочки, хвостики та погані плоди.
- Ретельно промийте ягоди в холодній воді, викладіть у друшляк, щоб стекла зайва рідина.
- Обережно видаліть з плодів кісточки. Сік, що утворився, можна не виливати, а додати потім до вишень.
- Очищені вишні засипте цукром і залиште на 8 годин.
- Після того, як вишня пустить сік, її необхідно поставити на вогонь та довести до кипіння. Не варіть, а лише дочекайтеся, поки цукор розтане.
- Готові вишні викладіть у простерилізовані банки та залийте власним соком.
- Банки із вишнею поставте стерилізуватися на 10 хвилин, після чого закрийте стерилізованими кришками.