Морква – це чудовий вітамінний заряд, який так потрібен організму після новорічного застілля. Його смак прекрасно доповнить мак, який є головним смаковим мотивом зими.
Не пропустіть Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу
Рецепт салату з моркви та маку
Час: 30 хвилин
Порцій: 6
Швидко та смачно / Фото ВВС
Інгредієнти:
- 6 середніх морквин;
- сік 1 лимона;
- 4 столові ложки оливкової олії;
- 1 чайна ложка цукрової пудри;
- 1 чайна ложка маку.
Приготування:
- Моркву грубо натираємо.
- Скроплюємо її соком лимона та оливковою олією, гарно перемішуємо.
- Додаємо в миску мак та цукрову пудру, ще раз перемішуємо.
- Подаємо салат до столу, в холодильнику його можна зберігати 2 дні.