Кисла вишня, солодкі персики та пісочний корж із какао – нереально смачне поєднання! Із приготуванням упорається навіть новачок.
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Рецепт вишневого торта з персиками
- Час: 2½ години (разом із часом на стабілізацію)
- Порції: 8
Приготування:
- Підготуйте для торта круглу форму діаметром 19 сантиметрів. Обгорніть борти ацетатною стрічкою.
- Подрібніть у блендері печиво на крихту. Додайте какао й перемішайте.
- Розтопіть кокосову олію й з'єднайте з подрібненим печивом. Перемішайте до однорідної маси й сформуйте з неї корж.
- Наріжте персики скибочками, викладіть на пісочний корж.
- Персиковий сироп (180 – 200 мілілітрів) змішайте в сотейнику із 7 грамами агар-агару й доведіть до кипіння. Коли маса трішки загусне, вилийте її на персики. Відправте до холодильника на 30 хвилин.
- Вишні обсушіть, викладіть на застиглий шар персикового сиропу й розрівняйте.
- Вишневий сік змішайте в сотейнику із 7 грамами агар-агару й доведіть до кипіння. Трішки проваріть і розділіть на дві частини.
- Ложкою вилийте одну частину на вишні й відправте торт до холодильника.
- Як желе застигне, вилийте на нього решту соку, накрийте торт плівкою з пухирцями й знову поставте його до холодильника застигати (на 1 – 2 години).
- Із застиглого торта зніміть плівку та ацетатну стрічку.
Можна дегустувати. Смачного!
Відеорецепт приготування вишневого торта з персиками: