Універсальний масляний крем – це найкращий вибір господинь. Його легко готувати, а підходить він практично для будь-якого десерту.

Читайте також Три легкі страви азійської кухні: локшина з курячими стегнами, неми та рис з крильцями

Кілька інгредієнтів, трішки старань – і фантастичне доповнення до солоденького вже під рукою.

Рецепт універсального масляного крему

Час: 30 хвилин

Порцій: 1

Швидко і легко / Фото Pinterest

Інгредієнти

  • 220 грам вершкового масла;
  • 4 яйця;
  • 200 грам цукру;
  • половина столової ложки цукрової пудри;
  • ваніль.

Приготування

  1. У металеву посуду вбиваємо яцйя та додаємо цукор. Ретельно перемішуємо та ставимо на вогонь до повного розчинення цукру. У процесі постійно помішуємо суміш.
  2. Знімаємо суміш з вогню та лишаємо вистигати.
  3. Кладемо у блендер масло, ваніль та цукрову пудру та ретельно збиваємо.
  4. Змішуємо дві суміші до однорідного стану.
  5. Залишаємо крем у холодильнику та використовуємо для десерту.

Смачного!